maanantaina, helmikuuta 17, 2014

Vastaukseni (parempi myöhään kuin ei silloinkaan?)


Suloinen Pihi nainen heitti minua hauskalla haasteella. Kiitos & niiaus Tarkoituksena on haastaa seuraavat viisi blogia, keksiä heille kymmenen kysymysta ja vastata itse saamiinsa kysymyksiin.

Pihi nainen tiedusteli minulta

1. Kenet kirjailijan haluaisit tavata? Oi voi, näitä on liikaa... Sanotaan nyt randomina ensin mieleen tuleva; Karin Slaughter

2. Kolme koukuttavinta lukemaasi kirjaa? Yönäytös, Sankta Psykon kasvatit, Sydäntorni

3. Mikä näistä on eniten mieleesi: teatteri, elokuvat, konsertit, sirkus, ooppera vai baletti? Elokuvat

4. Tunnetko olevasi kotona maalla vai kaupungissa? Urbaani olen :)

5. Itkettävin lukemasi kirja? Helppo, Laura Save; Paljain jaloin 

6. Jos olisi mahdollista aloittaa mikä tahansa harrastus, mikä se olisi? Tanssiharrastukselle toivoisin riittävän enemmän aikaa/energiaa, ratsastukselle samaten.

7. Kotipaikkakuntasi kohde jossa suosittelet vierailemaan? Juuri paikkakuntaa vaihtaneena, minulle Espoossa on kaikki niin uutta ja eksoottista, että jo kauppareissu aiheuttaa sydämentykytyksiä.

8. Kolme lempileffaasi? Fight Club, Sormusten Herrat, Puhdistus

9. Jos sait joululahjaksi kirjoja, mikä niistä oli mieluisin? Pukki oli tänä vuonna kohdallani kitsas, en saanut kirjan kirjaa. Onneksi kustantamot sen sijaan muistivat!

10. Moottori-, soutu- vai purjevene? Moottori! Vauhti & vaaralliset tilanteet, ah ;)

Koska olen pihalla kuin hitaasti sulava lumiukko blogistanian tämän hetkisistä kuvioista, meinasin jo tylsästi skipata kysymysten eteenpäin jakamisen. Mutta mutta. Seuraavat blogiystävät voisivat vastailla keksimiini, mikäli intoa löytyy
Näillä mennään:

1. Utelona tahdon tietää minäkin kolme koukuttavinta teosta - ikinä!
2. Kuinka määrittelet hyvän lukukokemuksen?
3. Jos saisit lukea vuoden aikana yhden teoksen (kauhuskenaario), mikä se olisi?
4. Missä määrin kirjojen valintaan vaikuttavat genret?
5. Treffeille kirjailijan kanssa. Kuka hän olisi?
6. Mitä tahtoisit kyseiseltä tyypiltä tiedustella.
7. Komppaan edelleen Pihiä naista (mitäs keksit niin hyvät kyssärit ;)): jos saisit aloittaa minkä tahansa harrastuksen, mikä se mahtaisi olla?
8. Kirja joka sai sinut oikeasti pelkäämään?
9. Mikä teos puolestaan aidosti ilahdutti?
10. Kevään 2014 odotetuin teos?Rakkaudella 
Annika

10 kommenttia:

 1. Hauskaa että vastailit haasteeseen. :) Tuo Pessin Yönäytös on ollut mielessä lukea, pitääpä pistää tuumasta toimeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen, kiitos itsellesi :) Ehdottomasti suosittelen Yönäytöstä! Moni on kokenut teoksen liian pitkäksi, minulle taas oli tulla itku silmään kun teos viimein päättyi...

   Poista
 2. Annika kiitos haasteesta, mutta olen tähän jo vastannut täällä http://leenalumi.blogspot.fi/2014/01/tunnustusta-ja-haastetta-alkuviikon.html

  Voin silti sanoa tässä ja nyt, että teos, joka sai minut oikeasti pelkäämään oli Oatesin Sisareni, rakkaani ja annoinkin sen sitten pois. Muut Oatesin kirjat pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena linkistä, menenkin heti katsomaan mitä olet vastaillut! Sisareni, rakkaani oli hurja, se vei äärirajoille saakka.

   Poista
 3. Ihana haaste kultamussukka. <3 Jostain muualtakin sain kysymyksiä, ja lupasin vastata niihin muuttoni jälkeen. Nyt onkin hyvä sauma, tässä kun sattuu jokin hyvä päivä jolloin energia virtaa niin tartun tähän ja siihen toiseen, ja vastailen. :)

  Treffeille kirjailijan kanssa... tuon laitan korvan taakse! Apua... eikun tiedän jo! Sinäkin ehkätiedät. ;) Puhelimme siitä messuilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, Krista, sun täytyy valottaa hiukan mun muistia (tiedät kyllä miksi :P) Odotan innolla vastauksiasi, luv ♥

   Poista
 4. Ainiin. Ja kauniilta täällä näyttää jo nyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytyy vielä lisätä seurattavat blogit, niin ollaan plussan puolella.

   Poista
 5. Kiva lukea vastauksiasi kyssäreihin! Olen muuten samaa mieltä, että Sankta Payko oli ihan sairaalloisen koukuttava, vaikka se ei mitään aivomyrskyä muuten herättänytkään. Jokin juttu siinä on, ei voi edes eritellä. :)

  Kiitos haasteloimisesta - kivat kyssärit, pakkohan niihin on vastata kunhan saan aikaiseksi. Nyt on sellainen kohtuullisen saamaton kausi päällä kylläkin :D

  VastaaPoista
 6. Saamaton kausi - miten kuulostaakin niin tutulta :D take Your time ja hauskaa jos jossain saumassa ehdit vastailla.

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥