sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2009

Karin Slaughter; Kadotettu

464s.

Iltakävely metsässä muuttuu painajaiseksi, kun poliisipäällikkö Jeffrey Tolliver ja patologi Sara Linton löytävät nuoren tytön ruumiin. Selviää, että tyttö on haudattu elävänä maahan. Ruumiinavaus paljastaa lisää hirveitä yllätyksiä. Jäljet johtavat suljettuun uskonnolliseen yhteisöön, joka kuhisee kammottavia salaisuuksia. Saran kauhuksi hänen kovia kokenut siskonsa Tessa tuntuu liittyvän lahkon toimintaan.

Kadotettu on Karin Slaughterin huippusuositun Grant County -sarjan viides osa.

***

Mukaansatempaavaa jännitystä tutuksi käyneiden henkilöhahmojen seurassa.

Sen kummempia ajatuksia nämä Slaughterin kirjat eivät jaksa herättää, tunnustan, että puhtaasti viihteellisistä syistä sarjaa tulee ahmittua. Toisaalta kesälaiskuuskin vaivaa; en jaksa metsästää tai bongailla toisten blogeista must-luettavaa. Kohta alkaa olla pakko kohottaa "kirjallista ryhtiä", sarjan viimeinen osa kun on jo puolivälissä meneillään... Jospa ajat sitten varaamani Enkelipeli (Tuulen varjon "jatkis") pian kirjastosta saapuisi.

2 kommenttia:

  1. Hei! Oletko lukenut romaania "Berliinin poppelit"? Joku suositteli lämpimästi. Itse olen yrittänyt tavoittaa kirjastosta, mutta ovat kovasti lainassa. terv.Lailaluu

    VastaaPoista
  2. Hmm, jotenkin tuttu tuo kirjan nimi, mutta itse en ole lukenut. Kiitos lukuvinkistä, Lailaluu, katson kirjastosta jos vastaan tulisi!!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥