sunnuntaina, toukokuuta 21, 2017

Traveler's notebook

Hei muruset! Kuten tuossa olen jo aiemminkin turissut, tämä vuosi on ollut siinä mielessä minulle historiallista aikaa, että olen löytänyt uuden harrastuksen. Tai paremminkin, askartelijan itsessäni. Oppia ikä kaikki, vai miten se meni. Olen kokenut jonkinlaista luovuuden tuskaa jo pitkään - sellaista, joka syntyy siitä, kun tahtoisi tehdä käsillään muutakin kuin täyttää ja tyhjentää tiskikonetta. En voi sanoa olevani mestari planneroinnissa, haha, kaukana siitä, mutta nautin kauniista asioista. Nautin terapeuttisesta kirjoittamisesta. Arjen pienistä luksushetkistä kalentereiden seurassa.Vielä päiväämättömät kalenterisivut kirjablogivihkossaniMonenlaisten mutkien kautta olen päätynyt traveler's notebookeihin, tuttavallisemmin tn:iin. Nimi sinällään on harhaanjohtava omalla kohdallani, minä kun harvoin matkustan lähikauppaa kauemmaksi. Tn:t ovat käytännössä nahkaisia kansia, joiden sisälle, tadaa, tulee vihkoja. Näitä on nyt kolmin kappalein; rähjäisin fauxdori päivittäisessä käytössä, pienikokoisin Ajaston Ark tulee tarpeellisuutensa puolesta hyvänä kakkosena, ja Color Crushin walnut -värinen tn toimii lähinnä jo täyttyneiden vihkojen säilytyksessä. Käytän askartelussa runsaasti kuvia, washi-teippejä sekä leimasinmusteella toteutettuja "värityksiä".

Junk journal -vihko Arkissa
Sitaatti/päiväkirjavihko fauxdorissaTämmöisiä tämä bloggari rustaa rajallisena vapaa-aikanaan silloin, kun ei ole kirjojen kimpussa. Kesäaika tuo pientä taukoa arvostelukappaleryysikseen, ja toivoisin ehtiväni lukea nyt myös vanhempaa kirjallisuutta. Kuitenkin, pahalta näyttää... Hurjat määrät kevään teoksista odottaa vielä lukulistalla.
Tyylikkäät "leidit" vasemmalta alkaen; fauxdori (merkitön nahkaläpyskä, ihan parhautta), Ajaston Ark ja CC:n Walnut

Leppoisan lempeää sunnuntai-iltaa rakkaat lukijani! Nautitaan nyt auringosta, kuitenkin jo innolla syksyä odotellen ;)Annika


4 kommenttia:

 1. Mäkin nyt haksahdin TN:n hankkimaan. :D Vihkokaupasta olisi tuloillaan Priman musta ihanainen lompakoksi ja mukana kulkemaan: yhteen vihkoon kuukausinäkymät (joihin saisi kivasti esim. miehen työvuorot ja ne TÄRKEÄT menot, Lettuun sitten ne pienemmät menot yms.), yhteen listoja ja varmaan joku tsemppivihkonenkin. Voi kun tulisi jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tn on petollinen tuttavuus. Itse en oikein alkuun päässyt juonesta kiinni, mutta nyt en muita käytäkään :) Kokoja pitää olla hei montaa erilaista :D Hienot suunnitelmat sulla. Mä tasapainottelen edelleen missä pitäisin "peruskalenteria" ja pitäisikö niitä olla monta. Toivottavasti et joudu enää kauaa odottamaan!

   Poista
 2. Onpas hauskannäköisiä vihkoja! Iski itsellekin halu alkaa väkertelemään tuollaisia. Kyllähän sitä aina ainakin yhden kalenterin tarvii, jokusen muistiinpanovihon, toisen kevyemmille ja toisen vähän tärkeämmille asioille... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Jenny, sie pääsit heti kiinni ideasta :D Ei muuta kuin vihko ja kynä käteen!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥