lauantaina, helmikuuta 11, 2012

Läppärin kuolema

Helmikuu lähti käyntiin miltei katastrofaalisissa merkeissä. Uskollinen tietokoneemme sanoi itsensä irti. Täydelliseen nettipimentoon en sentään ole joutunut, mutta mieheni puhelimella blogin päivitys on armottoman hidasta. Jos hyvin käy, pääsen ensi viikolla tämän kuukauden tärpit tänne nakuttelemaan. Hienosti on lähtenyt kirjavuosi alulle!

4 kommenttia:

 1. Olin jo ehtinyt ajatella, oletko sinäkin yhtä hidas lukija kuin minä viime aikoina. =) Minulla ovat käsityöt vieneet aikaa, niin lukeminen on jäänyt vähemmälle. Eikä ole osunut käteen sellaista kunnolla koukuttavaa kirjaa.

  VastaaPoista
 2. Täytyy kyllä myöntää, että lukuvauhti on hiipunut sen myötä, kun vauva täytti 6kk ja päikkäreiden määrä väheni. Stressaan jo valmiiksi, mahdanko ehtiä yhtään lukemaan sitten kun poitsu lähtee liikkeelle :O Toivottavasti! Itse yritän aloitella pitkään unohduksissa ollutta liikuntaharrastusta uudelleen...

  VastaaPoista
 3. Minullahan alkoi se lukutauko, kun tyttö oli muistaakseni 8kk. Ja loppui tytön ollessa 1v 2kk. =) No, olisinhan minä oikeasti ehtinyt yhtään lukea, mutta en vain jaksanut keskittyä kirjoihin, ne vähät omat ajat touhuilin muita juttuja. Tsemppiä liikuntaharrastukseen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Mariel! Yritän hyvästellä raskauskiloja ;)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥