torstaina, syyskuuta 05, 2013

Videoidut Sielut
Heitin blogimaailman salakäytäviin pienen teaserin tuossa taannoin. Nyt kun elämme jo syyskuuta, on aika tehdä asiasta julkista.

Niinkuin useimmat meistä bloggaajista tietävät, ja varmasti pian koko maailma, on Pasi Ilmari Jääskeläiseltä ilmestymässä lokakuussa kauan odotettu uutuusromaani Sielut kulkevat sateessa.

Siinä missä Lumikko ja yhdeksän muuta, sekä Harjukaupungin salakäytävät  nauttivat molemmat valtaisaa blogisuosiota, veikkaisin Sieluille vielä paljon enemmän. Kirjassa yhdistyvät tavallaan aiempien teosten elementit, mutta tällä kertaa Jääskeläinen vie tarinansa pidemmälle. Mielenkuiluille, pelon ytimeen, jossa oleminen on samaan aikaan sekä kaunista, että kauheaa. Avainsanana riipivä luopuminen.


Mikäli teos kiinnostaa, ja siinä sivussa koko kirjailijan tuotanto, kurkkaa tänne ja osallistu PIJ:n mainoskisaan.

Videot taas... Puhuvat omasta puolestaan. Tsekatkaa jos uskallatte.

Hautausmaa
Hautausmaa, taas


24 kommenttia:

 1. Ooh ja wow! Todella hyvät videohaastattelut ja miljööt just minun makuuni. Olipa ihana käydä näiden videoiden kautta myös Suomessa. Sielut sateessa kiinnostaa nyt vielä enemmän - mikäli mahdollista - kuin aiemmin. Hitsit, milä ylläri - olet sie kyllä aikamoinen <3

  Toisen videon lopussa nauratti Jääskeläisen huomio: "Annika, olen havainnut sinun olevan kirjabloggaaja..." :DDD Ihana!

  VastaaPoista
 2. Elegia, et usko millaista kidutusta omaa pärstää katsella. Näytän joltain sekopääbimbolta, tirsk, joo,on mulla kirjablogi, hih... :-D

  No, yritän kestää. Sielut on ihan sun näköinen kirja, varmasti tykkäät! :-)

  Paketti lähti muuten eilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskokaan, koska mä en ainakaan kärsinyt sun naamasi katselusta tai muutenkaan <3 Oli myös muuten ihana kuulla ääntäsi, jee!

   Poista
  2. Pasi onneksi editoi videon (mä sellaista osaa) mutta kun katsoin pätkän ekan kerran luurista, luuri lensi seinään (toimii vielä, ihme kyllä :)). Siis oman äänen takia nimenomaan. Kauheaa kimitystä... Mutta kiva että tykkäät <3

   Poista
 3. Juuri tänään itse bloggasin Jääskeläisen kirjasta, joten olipas hauska huomata nämä haastattelut ja lukea! Huisia! Jääskeläinen vakuutti sen verran, että tämä uutuus on luettava ja ainakin Harjukaupungin salakäytävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa, eikun lukemassa postauksesi ;) Hauska ajoitus meillä!

   Kokeile ihmeessä tätä ja Harjista.

   Poista
 4. Vaude, olipas kivaa katsoa nuo haastattelut! :) Komppaan Elegiaa, tuleva kirja (ja ylipäänsä koko Jääskeläisen tuotanto) alkoi kiinnostaa entistäkin enemmän, ja erityisesti tykkäsin sinun haastattelustasi toisen videon lopussa! Ihana olet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, ja mä taas en siedä katsoa itseäni tuossa videolla ollenkaan... Kuten Elegialle kirjoitin, se on kidutusta :D Mutta kiitos sanoistasi <3

   Tutustu ihmeessä, koko tuotantoa suosittelen :)

   Poista
 5. Woot woot! Mahtavat videot, ja oli kiva nähdä sinua ihan "livenä". Tulee eräs minun serkkuni jotenkin mieleen olemuksestasi. =D P.I.J kiinnostaa koko ajan enemmän ja enemmän; luulen, että jotain häneltä on "pakko" lukea, ja sehän on hieno uutinen minulle vastarannan "en jaksa kotimaisia kirjoja" kiiskille. (Paitsi Joel on tainnut viedä sydämeni! =D) Ja ensi viikollahan ilmestyy Stephen Kingin haastattelut minun blogiini... Not! =D (Lemmikkien hautausmaa kun mainittiin, minä olin heti, että ou jea, Uinu uinu lemmikkini-meininkiä.)

  You go, girl! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori mutta ihan pakko tulla täältä sivusta hörähtelemään tuolle Stephen King -haastattelulle. :D :D Irene olet ihan huippu!

   Poista
  2. Irene, kiitos <3 Mua ahdistaa tuo oma pärstä, mutta kun PIJ välttämättä halusi videon tehdä... Testaa ihmeessä, saatat vaikka yllättyä! Ehdottomasti kovempaa kamaa kuin Joel ;)

   Sinne hautuumaalle en kyllä pimeällä olisi uskaltanut. Kiitos Kingin :)

   Poista
  3. Sara, Irene ON ihana :D Ja sä myös!

   Poista
  4. Älkääs nyt tyttäret... (Ei kun siis tiedetään, täällä huipulla lipputangon nokassa tuulee ja kovaa, ei ole helppoa olla näin mahtava... =D )Itse olette ihania...

   Joo, kyllä minä taidan kokeilla jotain herran kirjaa. Paitsi miten minä uskallan sanoa mitään, jos en tykkääkään, en haluaisi pahoittaa kenenkään mieltä... Ulkomaiset kirjat ovat siinä mielessä helpompia, kun ei tarvitse hirveästi pelätä, että kovin moni olisi suomen kielen taitoinen tai ylipäätään kiinnostunut siitä, mitä mieltä minä olen yhtikäs mistään. Paitsi herra King tietenkin on poikkeus - hänhän on opetellut suomen kielen pelkästään minun takiani. =D

   Poista
 6. Oli mukava katsoa, todella symppis haastattelija ja haastateltava. :) Salakäytävät vielä kesken (ei huonouttaan vaan herättää sen verran paljon ajatuksia joka sivulla että etenee hitaasti). Innostuin tietysti osallistumaan arvontaankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen, hienoa, että niin arvonta, kirjailija, haastattelija kuin oheiskamat mieleisiä ;)

   Odotan arviotasi Harjukaupungista!

   Poista
 7. Onneksi uskalsin katsoa, pelkäsin, että siellä on joku kauhupätkä Hautausmaa-tekstin takana:D Heti kun jostain kirjasta tulee ajatuksentasolla läheisempi - esimerkiksi sinun esittelemänäsi tai kirjailijan haastattelupätkää katsoessa, tulee heti sellainen olo, että kai tuo kirja pitäisi lukea. Aiemmin minulla ei ollut kovin vahvaa kuvaa siitä, aionko tarttua Jääskeläisen uusimpaan kirjaan vai en, mutta ehkä, ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sonja, nimenomaan. Mähän itse en ollut tästä videoajatuksesta kovin innoissani, mutta tuo se kieltämättä uutta potkua blogiini. Ja toki myös kirjailijalle mainos on aina mainos.

   Ehkä, ehkä, KYLLÄ! :)

   Poista
 8. Pasista tulee mieleen Merin lukioaika...;) Ei vaiskaan, myös upea Harjukaupungin salakäytävät, jossa mies taisi saada fantasian vihaajan luulemaan fantasiaa maagiseksi realismiksi...Hautala teki Unikoirallaan saman, mutta Pasin kirjasta pidin vieläkin enemmän.

  Pelottaa tämä mainostykitys. Mitä jos en pidäkään Pasin uudesta! Sitten on pakko vaihtaa ruokakauppaa;)

  Vika video on ihana. Pasi puhuu siinä niin, että kirja alkaa todella kiinnostaa.

  Sut kohta jäävätään, eihän kukaan enää perusta siitäkään, kun minä fanitan McEwania. Se on niin epistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, muistankin sun maininneen, että Pasi toimi Merin opettajana :)

   Ihan totta, sitten kun VIHDOIN saan postata Sielut IHAN OIKEASTI, kukaan ei jaksa enää lukea juttua tämän mainoshörsön takia. Jääviyttä, niin kai, hope not.

   Mutta kai bloggaajillakin on oikeus omiin suosikkeihinsa ;)

   Poista
  2. En ole tarkistanut, mutta ainakin Pasi opetti siellä, missä Meri kävi lukion...Onneksi en näe häntä kuitenkaan kovasti opeana vaan enempi kirjailijana.

   Kaikki lukevat, mitä kirjoitat. Täytyyhän sua pitää vähän maanpinnalla;) Minä en sitten lue sun arviota, ennen kuin saan omani tehtyä, joten Atenan on syytä katsoa, että saan kirjan pikana. Sinulla on jollain oudolla tavalla enempi aikaa lukemiseen kuin minulla.

   Ehdottomasti on. Fanitanhan minäkin hulluna omia suosikkejani.

   Poista
  3. Kyllä mä muistelen Meriä opettaneeni. Se oli sitä alkuaikaa kun vielä erotin oppilaat toisistaan. Nyt muisti ylikuormittunut.

   Ymmärtääkseni kustantamossa on tekeillä jotain kirjabloggaajiin liittyvää tämän kirjan julkaisuun liittyen...

   Poista
  4. Leena, luen aika paljon päivällä kun J ja W päiväunilla (W nukkuu mun kainalossa) ja isot koulussa. Ja illat tietty. Ei mulla muuta elämää ole ;)


   pazi, olen jo toipunut videon aiheuttamista traumoista :) Ihan hyvähän siitä tuli. Ymmärtänen sun viittaavan siihen kirjamessujuttuun. Ilmeisesti pakko saapua paikalle.

   Poista
 9. Mahtavaa (ja jes, arvasin oikein mihin tai siis keneen teaserisi liittyi) :D Oli tosi mielenkiintoista nähdä ja kuulla haastattelu, niin Jääskeläisen kuin sinunkin :) Sielut kulkevat sateessa kiinnostaa entistä enemmän.... Lumikko ja yhdeksän muuta löytyy omasta hyllystä, sieltä se huutelee ja tullee pian luetuksi.

  Minä muuten tiedän yhden kaksoisolentosi, ulkonäkö ja olemus on hämmästyttävän samankaltainen :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥