maanantaina, kesäkuuta 13, 2011

Karin Slauhgter; Kivun jäljetWill Trent kohtaa Sara Lintonin

Ensimmäistä naista oli kidutettu. Toinen oli pelästytetty kuoliaaksi. Nyt sadistinen murhaaja metsästää kolmatta.

Kolme vuotta aiemmin Sara Linton, Grant Countyn kuolinsyyntutkija, muutti Atlantaan, jotta voisi jättää taakseen traagisen menneisyytensä. Nyt hän työskentelee Gradyn sairaalan ensiavussa ja on vihdoin saamassa elämänsä järjestykseen. Mutta kun sairaalaan tuodaan pahoin loukkaantunut nuori nainen, Sara joutuu uudelleen kasvokkain väkivallan ja kauhun kanssa. Nainen on jäänyt auton alle, mutta on selvää, että sitä ennen häntä on julmasti kidutettu.

Erikoisagentti Will Trent löytää rikospaikan läheltä maanalaisen kidutuskammion. Käy ilmi, että Saran potilas on vain sadistisen rikollisen ensimmäinen uhri. Will, hänen parinsa Faith Mitchell ja Sara Linton huomaavat olevansa keskellä karmivaa jahtia, jonka keskiössä näyttäisivät olevan aikuiset anorektikot. Kuten nämä naiset, myös Will, Sara ja Faith piilottelevat kukin omia salaisuuksiaan.

“Bestseller-kirjailija Slaughter saattaa yhteen kahden menestyssarjansa henkilöhahmot, ja lopputulos on räjähtävä.” – Publishers Weekly


***

Slaughterin uusinta en -yllätys- varannutkaan kirjastosta, vaan ennakkotilasin sen netistä. Teos oli sen verran odotettu, että päätin hankkia kirjan omakseni. Tästä lukukokemuksesta kannatti todellakin maksaa.


Sekä Sara Linton että Will Trent ovat minulle kuin rakkaita vanhoja ystäviä ja tämän romaanin myötä Slaughter siis tutustutti heidät toisiinsa. Ihanaa. Kirjan miltei parasta antia on seurata maailman sympaattisimman agentin, Willin elämää. 

Tälläkin kertaa tarina on Slaughterille tyypilliseen tyyliin melko shokeeraava. Sarjamurhaajan uhreina ovat nyt kauniit, langanlaihat (mutta eivät kovinkaan mukavat) naiset. Juoni kulkee mielenkiintoisena ja koukuttavana eteenpäin. Kirjailijan tyylistä pidän erityisen paljon. Mukana on huumoria mutta teksti onnistuu myös lukijaa koskettamaan. Mukavaa lukea naiskirjailijan hiukan herkempää kerrontaa Preston&Child mäiskinnän jälkeen.


Lyhyesti; tässä kirja, jota ei kannata missään tapauksessa missata! Ei auta kuin jäädä odottelemaan sarjalle jatkoa.1 kommentti:

  1. Minä varasin kirjastosta tämän ja odotan saavani sen ensiviikolla, on jo matkalla noutopisteeseen. Rakastan Slaughterin kirjoja <3

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥