tiistaina, marraskuuta 20, 2012

IkkunahaastePäivittääkseni ikkunahaastetta laitan muutaman otoksen ajalta, jolloin meillä oli lunta. Tarkoitushan haasteessa on saada kuva, millaiselta maisema näyttää eri kuukausina. Lumi on taas kaukainen muisto tai etäinen tulevaisuuden haave. Surullista tämä pimeys ja kura siinäkin mielessä, että aurinkoisena ja vähäkin lumisena päivänä täällä on todella kaunista!


Kotikirkko tosin on upea kelillä kuin kelillä.

Poikkesimme tänä harvinaisena poutapäivänä (huomatkaa pilvetön taivas) myös läheisessä museokorttelissa. Siellä olisi ollut kuvattavaa vaikka millä mitalla, mutta en tahdo tässä vaiheessa liikaa paljastaa.


Tunnelma korttelissa on kuin toisessa maailmassa. Vanhoja puutaloja, pieniä käsityöpuoteja. Rosoisia aitoja, kapeita kujia. Ilmassa tuntuu kaakaon ja vastaleivotun pullan tuoksu. Kuvitelkaa tätä lumen valkaisemassa jouluvalaistuksessa...Hieno homma, nyt sain päivitettyä tuon ruman Lumiukkokannen päälle, eikä tarvitse voida pahoin aina blogissa piipahtaessa :) Ikkunahaasteeseen palajan viimeistään joulukuun alussa. Sitä ennen luvassa muutamia todella lupaavia teoksia, joita luen itselleni epätyypilliseen tapaan samanaikaisesti.

Uusille jäsenille lämpimät tervetulotoivotukset! Huomiottehan arvonnan, vielä on reilusti aikaa osallistua!


6 kommenttia:

 1. Sinä onnellinen olet onnistunut kuvaamaan lumilla. Kaunista. Noista puutaloista tulee mieleen Wanha Rauma.

  Eikö vain olekin kauheaa kun ruma kirjan kansi kuin määrittää päivän tai kaksi, jopa viikon blogiasi. Dekkarien kannet ovat syvältä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Juuri tuollainen puutalomaisema höystettynä pullan tuoksulla on unelmapaikkani.. Lunta täälläkin odotellessa. :)

  VastaaPoista
 3. Leena, kuvat olisi voineet olla myös Porvoosta otettuja.

  Olet oikeassa, dekkarien kannet ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta karmeita. Onneksi monissa psykologisssa trillereissä on huomattavasti lukijaystävällisemmät kannet.

  Sitä samaa sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. pihi nainen, joissain noissa taloissa on yläkerroissa asuntoja. Arvaa haluaisinko päästä sinne asumaan, ellei hinnat olisi niin huimat...

  Tulisi edes pieni pakkanen niin ei olisi niin likaista! Pojat on aina yltäpäältä kurassa kun koulusta kotiutuvat :)

  VastaaPoista
 5. (Ehkä olet maininnut, ehkä et, mutta...) Saanko udella missä päin olet kuvaillut?

  VastaaPoista
 6. En ole maininnut Katri, mutta tunnistatko paikan? :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥