perjantaina, joulukuuta 03, 2010

Liza Marklund; Prime time

Annika Bengtzon palaa äityislomalta ja joutuu selvittämään televisiotähti Michelle Carlssonin murhaa keskellä oman elämänsä kriisiä ja lehdentoimituksen valtataistelua. Michellen taustalta löytyy kaikkea muuta kuin onnea ja menestystä. Hän on joutunut maksamaan kuuluisuudestaan hirveän hinnan.

***

Vihdoin pääsen blogia päivittämään! Viime päivät ovat vierähtäneet lapsen kanssa sairaalassa, mutta pikku potilas pääsi tänään kotiin - helpotus!

Olen lukenut muut Marklundin suomennetut kirjat, tämä oli jäänyt lukulistalle roikkumaan häntäpäähän. Kuuluisuuden kirouksista on kirjoitettu niin paljon ja itseäni aihe ei juuri kiinnosta, mutta kun nyt kyse on kuitenkin Bengtzonin tutkimuksista, niin olihan tämäkin luettava.

Annika on mielenkiintoinen persoona, herkkä ja melankolinen, mutta työssään fiksun napakka. Hänellä tuntuu menevän tasaisen huonosti. Tämä kirja sijoittuu tapahtumiltaan Paratiisin ja Uutispommin väliin. Annikan avioliitto rakoilee jo tässä vaiheessa ja työpaikan ihmissuhdekiemurat tuottavat töitä.

Täytyy myöntää, että minusta kirja oli juonen puolesta monin paikoin puuduttavan tylsää luettavaa. Ennakkoaavistukset pitivät siis paikkaansa. Mutta tulipahan luettua. Ja tällä hetkellä "työn alla" oleva kirja tuntuu Prime Timeen verrattuna nautinnolta.

*muokmuok*

Blogista lähdettyä menin Kirjavinkit sivustolle ja kas, Marklundiltahan onkin suomennettu uusi miniteos. Varaukseen meni, mukinoista huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! ♥