perjantaina, maaliskuuta 23, 2012

Chevy Stevens; KadonnutSen piti olla ihan tavallinen asuntonäyttö. Taloa katsomaan tullut mies oli charmantti ja luotettavan oloinen. Siitä kuitenkin alkoi nuoren kiinteistönvälittäjän painajainen, jonka karmivuudella ei ole rajaa.

Annie O'Sullivan viettää kokonaisen vuoden arvaamattoman kaappaajan vankina eikä voi kuin alistua miehen kieroutuneeseen kotileikkiin. Lopulta hän pääsee pakoon, mutta painajainen jatkuu. Annie elää jatkuvassa pelossa, eikä sopeutuminen normaalielämään tahdo onnistua. Sitten selviää, että Annielle ennestään tuntematon kaappaaja ei toiminutkaan yksin, vaan joku halusi miehen toteuttavan perverssin unelmansa nimenomaan Annien kanssa. Kuka halusi suistaa Annien elämän raiteiltaan?

Hiuksia nostattava Kadonnut puistattaa ja koukuttaa. Ei heikkohermoisille.


***

Ei mikään omaperäinen nimi kirjalla. Takakannen tekstikin kuulostaa "hiukan"läpikolutulta aiheelta. Minun mielenkiinnon tähän uutuuskirjaan herätti sen sama kohina ("Erittäin karmiva", "Tihkuu jännitystä", "Häikäisevä esikoisteos").  

Paljon melua tyhjästä. Luin romaanin yhdessä illassa harppomalla. Jo ensisivulta asti kirjailijan tyyli tökki ja kirosanojen määrä nostatti kulmakarvoja. Koukuttava tämä kieltämättä oli, koska kirja oli luettava kuitenkin jollain lailla läpi, enkä sitä osannut kesken jättää, vaikka mieli todella teki.

En suosittele.

2 kommenttia:

♥ Kiitos kommentistasi! ♥