sunnuntaina, tammikuuta 29, 2017

Kun bloggaaja hurahti totaalisesti


... Ei, valitettavasti en tarjoile tällä kertaa tajunnanräjäyttävää lukuelämystä, se jääköön vähän tuonnemmaksi. Kyse on nimittäin "aikasyöpöstä", tuosta ihanasta karkkipinkistä unelmasta, joka on viime päivinä nakertanut lukuhetkiäni. Syyllinen astukoon esiin!

Menin liittymään fb:n Kalenterimania -sivuille, ja se oli menoa se. Minä, joka en koskaan ole ollut mikään askartelijatyyppi (kysykää vaikka lapsiltani), olen viime päivät metsästänyt tarroja, leikellyt, liimaillut, kirjoittanut niin että käsinkirjoittamiseen tottumattomat sormiparkani naukuvat liitoksissaan.
Kalentereita sen sijaan olen rakastanut lapsesta saakka. Päivä- ja muistikirjoja, hevosvihkoja, kaikkea somaa pikkukrääsää. Tilattuani ensimmäisen Happy Plannerini, olen samalla löytänyt sisäisen lapseni, joka hihkuu, kun säästäväiset vanhempani eivät ole nyt uutta harrastusta rajoittamassa.

Ja toki plannerista on, sen tuunailun lisäksi, paljon hyötyä. Toisin kuin kanssasisarillani, minulla ei ole (ainakaan vielä) kuin yksi kalenteri. Kaikki to do -listat, luettavat kirjat, blogattavat kirjat, ajatukset ja muistiinpanot samojen kansien sisällä. Upeaa! Ainakin kaltaiselleni varhaisdementikolle, joka tekee aina vähintään kolmea asiaa samaan aikaan, kunnes lopulta unohtaa mitä oli alunperin tekemässä.

Suoraan sanottuna vihaan puhelimenrähjäni kameraa, silti postaus sisältää muutaman räpsyn tuosta uudesta ihastuksestani. Sivut vielä erittäin alkutekijöissään, mahdollisesti saatan postailla aiheesta lisää, kunhan olen hankkinut tarroja, klemmareita, muistilappuja ja ja...

Ei mulla muuta. Jatketaan kirjojen (romaanien) parissa! Moido!

Annika
12 kommenttia:

 1. Jee, parhaat harrastukset! :D Olen pähkäillyt itsekin, toisinko planner-harrastusta blogiin (ja millä tavalla), mutta toistaiseksi tuo on jäänyt. :D Alkuun mulla oli yhteinen IG-acco planner- ja kirjablogijutuille, mutta nyt nekin ovat erilliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tämä on kyllä hauskaa ja virkistävää vaihtelua (nyt kirjaimellisesti) harmaaseen arkeen :) Mietitään, mietitään! Ihan hyvin näitä voi blogitekstien väliin ujuttaa.

   Poista
 2. Minulla on huomattavasti vaatimattomampi malli, koska en ole vielä innostunut askartelemaan. Nautin kuitenkin siitä, että monet tärkeät asiat ovat samojen kansien välissä ja että saan tehdä kalenteristani omanlaiseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna, ajatus on pääasia, ja se että tekee kalenterista omannäköisen. Minimalismi kunniaan ;)

   Poista
 3. Mäkin menen vaatimattomammalla tyylillä kun ei ole edes "oikeaa" kalenteria vaan olen askarrellut omani muistivihosta. Aika kiva sekin on ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sehän on Krista bujoilua ❤ Ja vaatii huomattavasti enemmän aktiivisuutta ja tekemistä kuin valmis kalenteri. Haluan nähdä sun sivuja!

   Poista
 4. Jee! Minäkin innostuin kalenterituunauksesta ihan vasta hiljattain ja olen aika innostunut. Ostin itselleni Color Crushin personal-koossa: sitä jaksaa kantaa mukana, vaikka lopulta kirjoitustilaa on aika vähän. Ja ah kaikkia niitä tarroja ja muita härpäkkeitä! ♥

  T. Lumiomenan Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee tosiaan :) Tuo HP on melkoinen järkäle mukana kuljetettavaksi, mietinkin tässä jo (kröhm) pienempää kakkoskalenteria... Kirjoitustilaa on aika vähän jos haluaa pidempiä juttuja ylös laittaa, mutta aina on mahdollista tilata lisäsivuja sitä varten ;) Tarrat ja härpäkkeet ❤

   Poista
 5. Mä en oo vielä alottanu tätä kalenterituunausta. Oon just vaihtamassa sisustusta ja aika sekä keskittyminen menee lähinnä siihen :D Ehkä sen jälkeen hurahdan tähän! Hyvältä näyttää.
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, voi vitsit, anna mennä! Ja tuu vaihtamaan kokemuksia/bloggaa aiheesta ;) Minuun taas iski sisustusvimma tän harrastuksen myötä :D Nyt pitää olla hetki ostokiellossa...

   Poista
 6. Oi ihanaa, pidä hauskaa! Skräppäsin laiskanlaisesti viitisen vuotta, mutta se oli kyllä kivan terapeuttista silloin kun sain sivuja aikaiseksi. Ja nyt vuosista 25-30 on kivoja muistoja yksissä kansissa. Bullet diary voisi hyvin olla minun juttuni, mutta toistaiseksi olen pysytellyt kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja, tämä on ihanan terapeuttista, vähän vastaavaa kuin toisille värittäminen. Se taas ei ole ollenkaan mun juttuni :) Joo, näitä kun alkaa kattelemaan, iskee välitön ostomania :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥