keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2012

Syksy 2012 Kirjasyksystä on tulossa varsin räiskyvä! Olen tehnyt siinä määrin varauksia kirjaston suuntaan, että ihan hirvittää mistä repiä aikaa näille mahtavan lupaaville teoksille. Lähinnä itselleni naputtelen muistiin tutustumisen arvoisia romskuja, mutta toki iloitsen, jos joku listalta löytöjä tekee.

Tuomainen Antti; Pahat miehet. Onko kenelläkään tietoa koska romaani julkaistaan? Kirjaston mukaan syyskuussa 2011, eli hiukkasen on aikataulu myöhässä. Ehkäpä kuukausi oikein, vuosiluku väärin...

Staun Susanne; Punainen merkki. Uutta pohjoismaista dekkariverta ei voi missata.

Douglas Preston; Veljensä vartija. En lukenut aiempaa Pendergast-kirjaa syystä, että olen sen sisältämälle aiheelle allerginen, mutta tämä uutuus vaikuttaa paremmalta.


Kovin on samankaltaiset mutta kauniit kannet kahdella jo loppukesästä ilmestyvällä lukulistojen kärkeen rynnivällä teoksella. Näitä o d o t a n.

Kepler Lars: Tulitodistaja.Tykkäsin Hypnotisoijasta mutta kirjailijapariskunnan seuraavan osan skippasin tylsän oloisen juonen takia. Tämä vaikuttaa taas lupaavalta.

Hjort Michael: Oppipoika. Mies joka ei ollut murhaaja aloitti uuden sarjan, jonka uskolliseksi seuraajaksi aloin.

Victoria Hislop; Saari. Lepra-teema on kiinnostava, olen myös heikkona saarilla tapahtuviin kirjoihin.

Riina Katajavuori; Perhehytti. Lapsiperheiden arki on aihe, jota joka solullani elän. Kirjalta odotan niin vertaistukea kuin oivalluksiakin.
Ihastuttava kansi, mielenkiintoinen aihe. Lukulistallani kaiketi Nälkävuoden jälkeen.

Tässä nämä kaikkein odotetuimmat, mutta ei todellakaan vielä kaikki...


6 kommenttia:

 1. Tätä on suru sanoa, mutta olen jättänyt kirjailijat Jansson ja Jungstedt. Kun aloin sekoittaa heitä toisiinsa ja kirjat tuntuivat toistolta, annoin niiden jäädä. Sen sijaan Camillan kirjaa odotan kovasti!

  VastaaPoista
 2. Jungstedtiin en itse ole edes kunnolla tutustunut. Aloitin yhtä hänen kirjoistaan ja teksti oli niin tutun oloista, että jätin sen kesken. Ehkäpä parempi niin, nyt voin nauttia Janssonista. Camilla on hyvä!

  VastaaPoista
 3. Minä lainasin eilen kirjastosta ensimmäisen Jungstedtini, saa nähdä...
  Sinun kirjalistasi kävisivät suoraan minulle ilman mitään konvertointia =)

  VastaaPoista
 4. Kiinnostavaa kuulla mitä Sinä Jungstedtista pidät. Kuten myös muista näistä listan kirjoista jos ja kun tulet niitä lukemaan :)

  VastaaPoista
 5. Sama juttu, minullakin on varauksia vaikka millä mitalla... Lapinkylän kansi on tosiaan ihana, ja kirjakin on lukulistallani korkealla.

  VastaaPoista
 6. Elma, minua alkaa jo epäilyttää vierailla eri blogeissa, kun aina tekee löytöjä ja tuntuu, että tuo ja tuo nyt on aivan pakko lukea :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥