lauantaina, kesäkuuta 02, 2012

Hehkutihehkuti


Nyt se on minulla!!Kirja on kuin onkin jo julkaistu -anteeksi aiemmat sekoiluni- mutta ennakkopainos oli useimmista käyttämistäni nettikirjakaupoista loppunut. Eilen päätin pyöräillä ennen saunaa ihan vain poikkeamaan Suomalaisessa ja kas, siellä oli yksi kappale Karinia. Juhuu! (Hiukan kyllä nikottelin 36 euron hintaa, kun nettikirjakaupoista teoksen olisi saanut parilla kympillä, mutta saahan sitä joskus itseään hemmotella... Varsinkin kun on yhtä kärsimätön tapaus kuin minä)

Hetken mietin ostaako myös tämänmutta eiköhän teos piakkoin kirjastosta saapune. Olen Zafón-fani, Tuulen varjo oli The Kirja, mutta tykkäsin kovasti myös Enkelipelistä. Ennakkoluulottomasti aion myös Taivasten vankiin suhtautua.

Ihania lukuhetkiä luvassa, sellaisia toivotan myös blogini lukijoille! Tervetuloa uudet mukaan =)


10 kommenttia:

 1. Taivasten vanki on kyllä ehdottomasti hankittava!

  VastaaPoista
 2. Minulla on tuo Karin Slaughterin kirja lainassa kirjastosta, mutta en ole vielä ehtinyt aloittaa sen lukemista. =)

  VastaaPoista
 3. Nyt on ilmestynyt niin paljon kivalta vaikuttavia kirjoja, kuten Outi Pakkasen Julma kuu ja tämä Karin Slaughterin tuorein, että minun pitäisi kiristää lukutahtia saadakseni luettua kaikki lainassa olevat kirjat. =D

  VastaaPoista
 4. Sama ongelma minulla Mariel, hyviä kirjoja olisi vaikka millä mitalla, mutta lukuaikaa ei tahdo järjestyä... Syksylläkin julkaistaan uutuuksia monilta vanhoilta tutuilta! Itse en katso juuri telkkaria, eli iltaisin lueskelen jos penskat käyvät kiltisti nukkumaan :D

  On muuten hyvä tuo Karinin uusin! Mie jo ehdin aloittelemaan ja nytkin teos koko ajan mielessä.

  VastaaPoista
 5. Minulla on pari tv-sarjaa, joita tallennan digiboksille ja katson sopivana hetkenä, mutta enpä minäkään muuten juurikaan katso televisiota. Niin ja pian Tv1:ltä alkaa Ann Cleevesin Vera-sarjaan perustuva tv-sarja, aion sitäkin vilkaista. =)

  VastaaPoista
 6. Hyvä kun muistutit tuosta Vera-sarjasta! Olen koukkuuntunut Game of Thronesiin :)

  VastaaPoista
 7. Ihana Slaughter, odotan tuota (ja montaa muuta =)) kovasti!

  VastaaPoista
 8. Pettävä hiljaisuus on nyt luettu. Taattua Slaughteria. Olen muuten lukenut häneltä kaikki, mutta vasta vuodesta 2009 suomennetut ovat blogissani.

  VastaaPoista
 9. Roz, yhdyn tuohon Leenan kommenttiin. Minäkin sain eilen Pettävän hiljaisuuden luettua ja taatua Slaughter-laatua oli! Sinulla on upeita lukuhetkiä edessä.

  Leena, naputtelen varmaankin huomenissa oman arvioni kirjasta, sitten poikkean lukemassa Sinun omasi :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥