keskiviikkona, lokakuuta 22, 2014

Helsingin Kirjamessut tulee - olemme valmiit!Hei Lukijani! Vuoden odotetuin tapahtuma alkaa huomenna, kun Messukeskus täyttyy meistä kirjojen palvojista. Itse suuntaan paikalle perjantaina, mutta sen jälkeen tarkoitus hengailla messuilla koko loppuviikko. Minähän asustelen nykyään aivan Pasilan kupeessa, ainakin jos verrataan edelliseen vuoteen, jolloin puksuttelin VR:n kyydissä paikalle Kouvolasta saakka. Sen verran on kova kattaus tulossa, että paikalle kannattaa matkustaa kauempaakin!

Ongelmana on ennemminkin runsauden pula; niin paljon lavoja ja kirjailijoita ja kaikkea kivaa mahdutettuna yhteen viikonloppuun, ettei päällekkäisyyksiltä voi välttyä. On vain osattava kuoria kermat päältä. Ja toki jutustelu/hengailuaikaa olisi myös kiva varata.

Eniten odotan Erik Axl Sundin tapaamista, he esiintyvät messuilla seuraavasti:

perjantai klo 16.30 Otavan osasto
perjantai klo 17.30 Akateemisen Kirjakaupan osasto
lauantai klo 12.30 Otavan osasto
lauantai klo 15.30 Mika Waltari
lauantai klo 16.00 Suomalaisen Kirjakaupan osasto (signeeraus)

Lauantain pakollisiin kuuluu myös Lukupiirin päivystys (sali 201), jolloin minut löytää Kristan (Lukutoukan kulttuuriblogi) kanssa paikalta ainakin klo 11.00-13.00. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja muutenkin saa nykäistä hihasta mikäli tunnistaa :)
Sami Lopakan, Tuomas Kyrön, Marko Hautalan, Riina Katajavuoren, Siiri Kolun ja ja ja tapaamista odotan innolla.

Varmasti ikimuistoinen ja hieno tapahtuma tulossa! Tulkaahan runsain joukoin paikalle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! ♥