keskiviikkona, kesäkuuta 19, 2013

Kirjaisaa keskikesää!


Niin se aika vierähtää. Tuntuu, että aivan vasta suunnittelin pääsiäislukemisiani ja nyt ollaan vain askelen päässä juhannuksesta. Luonnon lumovoimasta, joka ylipursuaa kesää, lempeistä tuoksuista, jotka viestivät jostain kaihoisasta, tutusta...

Syystä tai toisesta juhannus on minusta haikea juhla. Kauneudessaan siinä on aavistus särkyvää.


Vietämme keskikesän juhlaa leppoisasti sukulaisten parissa. Kirjoja luen hitaasti ja nautiskellen – osittain olosuhteidenkin pakosta. Siinä missä kuopusta ei ole tarvinut nukuttaa sitten vauvakuukausien, on hän nyt keksinyt uhmata äitiä iltaisin. Itkukohtaukset järisyttävät kerrostalohuoneistoamme ja särkevät sydäntäni. Aikansa kutakin, ja nyt on tämä aika. Onneksi kesken on upea Mitä he toisilleen tekevät, joka tarjoaa parasta mahdollista kirjaseuraa. Lisäksi tulevina juhlapäivinä on tarkoitus nautiskella - jälleen kerran - jännityksestä.
Kuten aiemmin uhosin, heinäkuussa puhaltavatkin sitten toisenlaiset tuulet. Kuu polkaistaan käyntiin Haruki Murakamin Kafka rannalla, jonka luemme kimpassa Annamin ja Kristan kanssa. Näistä myöhemmin lisää.

Nyt toivotan teille, mussukat, mitä parhainta juhannusta!
Annika

10 kommenttia:

 1. Kiitos Annika!
  Ihanaa ja levollista juhannusta sinulle ja koko perhekunnallesi;))

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili-mummo, kiitos ja sitä samaa sinulle :)

   ♥♥

   Poista
 2. Antoisaa juhannusta sinullekin, ystis <3

  Jaan muuten kanssasi tuon saman selittämättömän haikeuden. Tai en enää, koska täällä ei juhannusta edes ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elegia, haikeus voi olla ihan sitäkin, että juhannusta "kuuluisi" viettää mökillä eikä kaupungin keskustassa. Täällä on aivan aavekaupunkimeininki - ei missään ketään. Mutta ainakin on rauhallista ;)

   Sitä samaa sulle, honey! ♥♥

   Poista
 3. ...eikä aikaakaan, kun on laadittava kirjalista joululomaksi :D Aika rientää, eikä meinaa perässä pysyä. Onneksi hetket hyvän romaanin parissa tuntuvat toisinaan kestävän pysähtyneen ikuisuuden.

  Hei, jos vastaisuudessa on kimppalukuja tiedossa, minäkin tulisin mielelläni mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia, puoli vuotta enää jouluun. Yksi kaveri on kuulemma jo ostanut parit joululahjat :D

   Tule ihmeessä mukaan tuohon 1.7. alkavaan kimppalukuun, jos Murakami kiinnostaa :) ei todellakaan ole mikään "suljettu ryhmä"! Laitan sulle viestiä.

   Poista
 4. Ihanat, niin ihanat nuo lupiinit!

  En päässyt tänne toivottamaan juhannusta, kun olin illalla jo luvannut olla läsnä R:lle, mutta sen sijaan nyt voin toivottaa sinulle mukavaa juhannuksen jälkeistä elämää♥ Ja kiinnostuneena odotan, mitä olet mieltä kirjasta Mitä he toisilleen tekevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja katso tuota ihanaa lehmä-ämpäriä! Kuva on otettu anopilta.

   Kiitos paljon, näyttääpä tuo elämä jatkuvan juhannuksen mentyäkin :) Flunssaisena täällä juuri sain naputeltua arvion Holstin kirjasta. Tänään sentään jaksan olla taas pystyssä. Ja hei, vedän d:tä kaksin käsin :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥