tiistaina, tammikuuta 22, 2013

New Blog Love

Voi kun olen onnellinen, blogini kun sai tällaisen ihanan tunnustuksen Aili-mummolta! Kiitos!! ♥

Mukava Sydän kulkee sillä periaatteella, että sen saa jakaa eteenpäin viidelle itselle mieleiselle blogille, jolla on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa. En tiedä saako tunnustusta antaa takaisin samalle henkilölle, mutta Aili-mummo tietää minun rakastavan hänen blogiaan, eikös totta?! :)

Muut merkin saajat ovat

Lukutuulia
Pihi nainen
Autuas olo
La petite lectrice
Ajatuksia kirjamaasta

Sen verran tässä samalla päivitän haastetilannettani, että Mental cases ja Kiinteistöhaasteen lisäksi hyppään mukaan vielä Afrikan tähti 2013 -haasteeseen. Hullaannuin Afrikasta Sade lankeaa -teoksen ansiosta enkä tule mannerta enää unohtamaan. Haaste sopii siis minulle kuin nenä päähän! Saa nyt nähdä vuoden lopulla minkä verran saan haastekiintiötä täytettyä. Sinnehän on onneksi vielä aikaa...

Aurinkoisin kirjaterveisin,
Annika


7 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta sydämestä! <3

  Minuakin niin kiinnostaisi tuo Afrikan tähti 2013-haaste. Pitäisiköhän siihen(kin) hypätä mukaan.. Olen joka vuosi suossa haasteideni kanssa mutta kun ne kaikki tuntuvat niin mielenkiintoisilta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos upeasta tunnustuksesta! Se ämmittää mieltä tälläisenä pakkaspäivänä.

  VastaaPoista
 3. Pihi nainen, ole hyvä! Afrikan tähti kuulostaa ihanalta haasteelta, nappaa vaan mukaasi :) Eihän näistä tarvitse paineita ottaa, osallistuu sitten vaikka vain yhdellä kirjalla.

  Cheri, ole hyvä! Blogissasi on aivan ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ilahduin <3 Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Tuulia, ANNI ja Katri, kiitos itsellenne mainioista blogeistanne ♥

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥