maanantaina, toukokuuta 14, 2018

Kesähaaste






Hei! 



En olekaan elämöinyt täällä pitkään aikaan muista aiheista kuin kirjoista. Viime yönä valvoessani (ei, kesäöitä ei ole tehty nukkumista varten), sain idean haastaa itseni lukemaan tänä kesänä jotain aivan muuta, kuin mitä tapana ollut on. Eli, dekkarit/trillerit pannassa pienellä varauksella - arvostelukappaleita sentään on lupa lukea :) Mutta koska niitä ilmestyy nyt harvakseltaan, voin aivan hyvin hurvitella rakkaassa kirjastossamme. 

Mikä on se genre, jota sinä vieroksut? Voisitko kuvitella antavasi sille mahdollisuuden?

Olenhan minä jonkin verran lukenut nuorten aikuisten kirjallisuutta, NA:ta taikka YA:ta, millä nimellä sitä haluaakaan kutsua. Historiallinen kirjallisuus hiipii myös melko vastentahtoisesti lukulistalleni. Kokeilen nyt alkuun mennä näillä, haastaa ennen kaikkea itseni. Jos sinä haluat hypätä kyytiin, ilmoita ihmeessä siitä kommenttiosiossa ja jompaa kumpaa kuvista saa tietysti käyttää.



Aloitetaanpa sitten...





2 kommenttia:

  1. Kivat kuvat Annika. Hyvä haaste haastaa itsensä johonkin uuteen genreen. Minulla niitä riittäisi yllin kyllin: nuoret aikuiset, runot, sarjakuvat. Ehkäpä kesällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on tosiaan hyvää aikaa lukea niitä itselle vähän vieraampia teoksia. Minä alan rakastumaan NA-kirjallisuuteen! Aurinkoisia päiviä sinulle, Anneli!

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥