perjantaina, heinäkuuta 20, 2012

Ota riski ja rakastu kirjaan!Saan kiittää Elegiaa Mainoskatkosta , koska hän haastoi minut mukaan Ota riski ja rakastu kirjaan- haasteeseen, jossa ideana on haastaa bloggaaja lukemaan jotain sellaista, mitä hän ei ole vielä lukenut.

Ja säännöt menevät näin

Mitä teet, jos sinut haastetaan Ota riski ja rakastu kirjaan -haasteeseen?

1. Joudut lukemaan haastajasi sinulle määräämän kirjan. Jos olet jo lukenut sen, voit pyytää haastajalta uuden kirjan.

2. Vastavuoroisesti sinä saat määrätä haastajallesi yhden kirjan luettavaksi.

3. Samalla voit siirtää haasteen eteenpäin ja määrätä vähintään yhdelle kanssabloggarillesi kirjan luettavaksi. Hän puolestaan saa tämän jälkeen määrätä sinulle takaisin yhden luettavan kirjan.

Jos olet todellinen riskinottaja, haasta niin moni kuin uskallat! Muista, että joudut myös lukemaan kirjat, jotka he määräävät sinulle.


~~~
Ja Elegia haastoi minut lukemaan André Brinkin Myrskyinen hiljaisuus.

Todella mielenkiintoinen haaste, joka monissa blogeissa on vastaan tullutkin. Minua ei ole tähän aiemmin haastettu, ja siksi olenkin täpinöissäni :) Luen Brinkin kirjan niin pian kuin mahdollista, tarkoittaa, kun tämän hetkinen kirjapino on koluttu läpi... Elegia kirjoittaa blogissaan teoksesta mielenkiintoa herättävästi. Odotan uutta, ja hiukan erilaista lukukokemusta.

Sitten haasteen takaisin heitto... Elegia, oletko Laaksoa? Minulle se oli niin huikea lukuelämys, että ehdottomasti toivoisin teokselle paljon lukijoita! Yritin etsiä sinulle raflaavaa tarinaa, mutta huomasin, että monet kirjat, joita olisin voinut suositella, olitkin jo lukenut. Kokeile tätä ja kerro jos olet jo lukenut tai ei yhtään nappaa niin keksin jonkun toisen :)

Haastan tässä yhteydessä myös Lauran kirjalla Uskottuni. Jotenkin tuli sellainen fiilis, että voisit tähän tykästyä! :)

Ps. Kuvan voi ja olisi jopa suotavaa liittää haastepostaukseen4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Olen osallistunut siihen jo aiemmin, mutta mitäpä yksi haastekirja vielä lisää haittaa, varsinkin jos se kuulostaa todella, todella mielenkiintoiselta! :) Luulen, että saatoit valita oikein hyvän kirjan minulle.

  En tee tästä enää erillistä postausta blogiini, joten sopii varmaan, että haastan sinut takaisin tässä kommenttilaatikossa? Selasin läpi blogisi kirjapostaukset enkä törmännyt Claudie Gallayn kirjoihin. Mitäpä jos kokeilisit Claudie Gallayn Tyrskyjä, yhtä suosikkiani? Jos olet lukenut sen, kerro, niin valitsen jonkun muun kirjan :)

  VastaaPoista
 2. Hei Laura! Tottakai haaste kulkee eteenpäin näin kommenttilaatikon kauttakin ;) En ole lukenut Tyrskyjä, mutta sen verran positiivisia arvioita kirjasta kylläkin, että olen sitä muutamaan otteeseen kirjastossa pyöritellyt. Ihanaa, kun on pätevä "syy" teokseen tutustua :)

  VastaaPoista
 3. Laakso vaikuttaa erittäin kiinnostavalta ja ehdottomasti haluan sen lukea! Minulle kirjailija Marie Hermanson on ihan uusi tuttavuus muutenkin: en ollut hänestä aiemmin kuullut. Tuskin maltan odottaa, että pääsen lukemaan Laakson.

  Luen sen pikimmiten, kun saan kirjan käsiini. Minun pitää se tilata Suomesta, englanniksi ei ole saatavilla. Mutta se ei ole ongelma. :-)

  VastaaPoista
 4. Elegia, uskoisinpa, että tarinaan tykästyt! Hienoa, ettet koe tilaamisrumbaa rasittavana, en taas ajatellut asiaa tuolta kannalta... :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥