tiistaina, lokakuuta 23, 2012

Tunnustus ja vähän muuta


Kuten olen ystävien blogeissa valitellut, viime päivät ovat vierähtäneet leikkauksesta toipuessa (lapsiluku on nyt täynnä). Kipeänä ollessa sitä pitäisi maata huovan alla kirjapinon ja kahvimukin kanssa. Todellisuus voi kuitenkin olla toinen. Onneksi piristyksenäni on ollut tällainen villainen sydämenmurskaaja


Valitettavasti hän oli meillä vain hoidossa.

Kipeänä ollessa luin Lisa Genovan Puolinaisen ja kirja oli aivan nappivalinta juuri tähän elämän saumaan. En usko, että olisin päässyt normipäivänä samalla vimmalla kiinni kirjan tunnelmaan. Tästä myöhemmin lisää.

Tämän päivän vietimme jokseenkin teemaan liittyen keskussairaalassa, jossa todettiin, että rakkaan kuopukseni korvat eivät vaadi putkitusta ainakaan välittömästi. Pikkuinen oli tapansa mukaan rauhallinen hurmaaja.Sairaalassa pörräämisen päätteeksi löysin kotikoneelle päästyäni tällaisen ihanan tunnustuksen Hanselmiinalta. Nöyrin kiitokseni, olen todella iloisesti yllättynyt!

Tunnustuksen säännöt menevät näin

1. kiitä tunnustuksen antajaa
2. jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi
Ja omat vastaukseni menevät... näin.

1.  Hanselmiinan tavoin harrastan nössöilyä :) Lukemista (oi mikä yllätys) ja lasten kanssa touhuilua (well, voikohan sitä varsinaisesti harrastukseksi sanoa)

2. Olen melankoliaan taipuva persoona, joka kaipaa hiljaisia hetkiä siinä missä sosiaalisia kontaktejakin.

3. Opin lukemisen jalon taidon viisivuotiaana, jolloin Pekka Töpöhäntä oli kova sana.

4. Nykyään luen liian paljon uutuuskirjoja. Tällä menetelmällä moni vanhempi ja merkittävämpi teos voi päästä luiskahtamaan ohi tietoisuuden. Onneksi kirjablogit ovat olemassa ja pitävät huolen siitä, että voin rauhassa nappailla mieluisimmat herkut päältä ja jättää huomiotta vähemmän kiinnostavat. Kiitos teille! Kirjabloggaaminen on yllättävän sosiaalinen harrastus!

5. Suurimman vaikutuksen minuun tekee kirja, jossa on vahva ja ravisuttava tarina, sopivasti huumoria ja inhimillisiä henkilöhahmoja. Olenkin koukussa moniin sarjoihin niiden päähenkilöiden takia.

6. Fiktiivinen ihastukseni numero yksi on Kurt Wallander - ihan totta :D Toisena tulee Jo Nesbön Harry Hole, jonka pariin jo kaipaan.

7. Koska huomaan palaavani uudelleen ja uudelleen kirjoihin, nyt jotain muuta. Musiikkia. Nuorempana kuuntelin sitä aina, nykyään lasten hälinän takia, en juuri ollenkaan. Jos asunnossa joskus on hiljaista, nautin siitä enemmän kuin mistään muusta. Mutta joskus jos jotain kuuntelen niin rokki/metalliosastolle menee.

8. Aiemmin pukeuduin goottityyliin, nykyään nautin väreistä. Basaarityyppinen sisustus, jolle olen aina elänyt, on vaihtumassa vaaleampaan, ehkä hivenen maalaisromanttiseen tyyliin. Saa nähdä mitä kodille tapahtuu, kun lapset kasvavat ja pääsen taas kunnolla sisustuksen makuun.

Ja sitten vaikein, päättää nämä kahdeksan...

Tiältä tulloo

1. Irene
2. Leena Lumi
3. Villasukka
4. Kirjanainen
5. Unni
6. Anki
7. Suketus
8. Tuulia

Kuvat by me :)

13 kommenttia:

 1. Ei mittään! Tulit tästä heti mieleen; sinulta varmasti irtoaa paremmin juttua kuin multa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos♥

  Otan vastaan ja teen sopivassa saumassa.

  Minä oikein himoan uutuuskirjoja. Sitten yhtäkkiä muistan jonkun vanhan helmen ja luen sen. Miten kauheaa, jos uutta ei julkaistaisi ja luettaisi;-)

  Minäkin olen melankoliaan taipuvainen...,mutta se on kaunista melankoliaa, vähän kuin joku venäläinen runo...tai laulu.

  VastaaPoista
 3. Saattaa olla urbaanilegendaa, mutta vanhempani väittävät minun lukeneen 4-vuotiaana. Tätä ei tarvitse uskoa, sillä minua oli odotettu 7 pitkää vuotta ja he taisivat nähdä minut jonain aivan ihmeellisenä.

  Mikä suloinen pieni teillä on ollutkaan, pusipusi!

  VastaaPoista
 4. Kiitän! Toipumisia sinne! :)

  Ja minäkin tykkään Wallanderista. ;)

  VastaaPoista
 5. Leena, ole hyvä ♥ Ei kiirusta!

  Tuo oli kauniisti sanottu; miten kauheaa, jos uusia kirjoja ei julkaistaisi tai luettaisi! Nyt kun syksyn suurin "uutuusrysäys" on ohi, ehtii vanhempiakin teoksia lukemaan... Ennen taas joulumarkkinoita ;)

  Oho, nuorenapa olet oppinut lukemaan! Koska olen itse syntynyt vuoden lopussa, menin eskariin jo 5v. ja siellä sitten opin.

  Juu, Kiki on oikea pieni mussu, painoi vain 3kg. Todellinen seurakoira, seurasi mua kaikkialle kuin hai laivaa. :) Meillä on aina hänelle hoitopaikka!

  VastaaPoista
 6. Villasukka, ole hyvä :) Kiva jos jossain vaiheessa ehdit napata tämän!

  Suketus, voi kiitos! Mankell on kertonut Wallanderista niin maan perusteellisesti, että hänet voi todella sanoa tuntevansa. Mahtava tyyppi :)

  Tuulia, ole hyvä :) Ei paineita vastailla mutta kiva jos ehdit!

  VastaaPoista
 7. Hei Annika, tämä oli kiva piristys, kiitos. Ihana lapsi sinulla, ja muutenkin kiva kuulla enemmän - goottityyli oli yllätys...

  VastaaPoista
 8. Kirjanainen, ole hyvä! Nappaa omaksesi, jos joskus ehdit vastailla. Jos et, nou hätä :) Lasten kanssa elämä on mitä on... Välillä niin mahdottoman hektistä, kuten tällä viikolla, kun koululaisilla on loma.

  Juu, Jasper on sellainen pikkusöpöläinen ja uskomattoman rauhallinen tapaus.

  VastaaPoista
 9. Minäpäs yritän vääntää jonkinlaista listaa... =D Sinun vastauksesi olivat oikein kivoja ja mielenkiintoisia. Ihana uusi ulkoasu blogillasi. =D

  VastaaPoista
 10. Jee!! ^ Hienoa, Irene, mie odotan!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥