torstaina, toukokuuta 30, 2013

Ota riski ja rakastu kirjaan -haasteBlogeissa aikoinaan paljonkin pyörinyt Ota riski ja rakastu kirjaan -haaste on täällä taas! Ihana Annami päätti puhaltaa henkiin Marjiksen loihtiman haasteen, joka on, minun mielestä, yksi Blogistanian mukavimmista. Haasteen tarkoitus on sekä rakastua, että rakastuttaa, leikkimielellä tietenkin. Säännöt ovat monille tutut mutta kerrataan ne tässä

Mitä teet, jos sinut haastetaan Ota riski ja rakastu kirjaan -haasteeseen?
1. Joudut lukemaan haastajasi sinulle määräämän kirjan. Jos olet jo lukenut sen, voit pyytää haastajalta uuden kirjan. 
2. Vastavuoroisesti sinä saat määrätä haastajallesi yhden kirjan luettavaksi. 
3. Samalla voit siirtää haasteen eteenpäin ja määrätä vähintään yhdelle kanssabloggarillesi kirjan luettavaksi. Hän puolestaan saa tämän jälkeen määrätä sinulle takaisin yhden luettavan kirjan. Jos olet todellinen riskinottaja, haasta niin moni kuin uskallat! Muista, että joudut myös lukemaan kirjat, jotka he määräävät sinulle.

Kun lähetät haasteen eteenpäin, kopioi mukaan myös säännöt. Haasteesta saa myös kieltäytyä, jos on jo esimerkiksi ehtinyt tai ei vain halua osallistua. Silloin haastaja voi siirtää haasteen jollekulle toiselle.

Herkulliselta kuulostaa, eikö totta? Koska minä sain haasteen Annamilta, vastahaastan hänet Carlos Ruiz Zafónin Tuulen varjolla. Rakastuin itse vuosia sitten kirjan salaperäiseen, goottilaiseen tunnelmaan. Kauhurakkaustarinaan, joka on saanut jo useammankin ns. jatko-osan. Tarinat ovat itseänäisiä kertomuksia, jotka liittyvät toisiinsa vain utuisella kauneudellaan... Mutta jos Annami on kirjan lukenut, ei hätää, mietitään hänellä joku toinen romaani.

Heitän haasteen myös Kirjasähkökäyrän Maille, sekä Pihille naiselle.

Mai, haluaisin kuulla, mitä sinä olet mieltä Paul Tordayn Ventovieraasta. Mikäli olet teoksen jo lukenut, kokeile Emma Donoghuen Huonetta . Pihi nainen, tiedän, että tykkäät Peter Høegista. Mutta erityisesti minua kiinostaisi tietää, miten Lumen taju sulle aukeaa. Kuulutko niihin, jotka eivät kirjasta pitäneet, vai meihin, jotka rakastuimme :)

(apua, nyt taustalle tapahtui jotain)

Koska päivästäni on tulossa kiireinen, vastustan kiusausta jutustella tämän pidemmästi. Olemme menossa poikieni kanssa ratsastamaan, tai no, itse en tällä reissulla satulaan kiipeä, mutta ainakin pääsen silkkiturpia suukottelemaan. Laitan myöhemmin kuvia, jos onnistuvat. Mutta yksi suloisuus nyt tähän lopuksi kera mainoksen; kolme bichon bolognese poikaa etsii edelleen kotia. Minulta saa lisätietoa näistä pehmopalloista! :)

Onnellinen emo ja vastasyntyneet

tässä kullanmurut jo isompina Rakkaudella
Annika

P.s. sori, en osaa tehdä taustamokalle mitään - koittakaa kestää :)

33 kommenttia:

 1. Iiiik, mitä kuvia♥ Laitanpa Merillekin;)

  Lumen taju on ihan tajuttoman hyvä kirja.

  VastaaPoista
 2. Hymyilyttää aina kun katsoo tuota Kikin onnesta loistavaa naamaa :) Ensi keskiviikkona tulee lisää pentukuvia!

  Lumen taju on kirja, joka mun pitäisi ehdottomasti lukea uudelleen. Tooodella upea.

  VastaaPoista
 3. Voi, että mitä hauvoja! Nyt on kyllä kova kiusaus tiedustella tarkemmin, sillä unelmien koirarotuni olisi juurikin bichon bolognese tai bichon havanais.. Mutta ei, saa tämä pupuvauva nyt toistaiseksi riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anni, ihan samoissa fiiliksissä minäkin... Tekisi mieli omaa mutta... Emo on veljen vaimon, usein meillä hoidossa ja olen aivan ihastunut tuohon rotuun; niin rauhallinen koira! <3

   Poista
 4. Suloisia valkoisia nyyttejä! =D (Minä muuten pelkään tätä haastetta yli kaiken. Se on viholliseni. =D Sinähän tiedät, että mukavuusalueeni on minulle erittäin tärkeä; siellä varjoissa on hyvä olla kätköissä muiden alueiden hurjalta päivänpaisteelta. Jos joku heittäisi minulle jotain Jari Tervoa, niin olisin melkoisessa pulassa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, mie itse asiassa meinasin eka sua, mutten sit kehdannutkaan, kun tuntuu, että laitan sut mukaan joka haasteeseen :D En olisi sulla kyllä Tervoa luettanut mutta vitsit kun saisin mielipiteesi Tuulen varjosta!! :)

   Poista
 5. Ihania pötköjä! Aa eläinvauvat ovat parhaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, ne on :) Lisää tulee, kunhan pääsen järkkärillä pentuja lähikuvaamaan <3

   Poista
 6. Ihanaa että haaste lähtee taas kiertoon!

  Ja voihan pallerot! <3 Onneksi meille on jo tulossa oma, muuten olisin hyvinkin kiinnostunut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnea, millainen mussukka teille on tulossa? :)

   En malta odottaa ensi keskiviikkoon, kun pääsen noita paijaamaan <3

   Poista
 7. Oi!! Mun lemppari on alimmaisen kuvan selällään rötköttäjä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia, meillä on sama lemppari <3 Saas nähdä tunnistanko, kun pääsen viimein pentuja katsomaan!

   Poista
 8. Voi Annika mitä suloisia koiravauvakääryleitä ja emo on itse prinsessa kiharakarvoineen.
  Huoneen olen lukenut ja kaikille kehunut blogissani, mutta kokeilen Ventovierasta...toivon vaan ettei se ole jännitystä, koska tämän vuoden jännityskiintiöni on ylitetty jo pahemman kerran...onneksi uusinta Harry Hole-kirjaa ja Läckbergin Enkelintekijää oli varattu monen kuukauden edestä, joten saan rauhoittua ja ajatella rakkautta ja kukkasia ja remppahommia :) Tacka (kiitos inarinsaameksi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sinun haluaisin lukevan sen Postimyyntilapset loppuun tai vaihtoehtoisesti Muriel Barberryn Siilin eleganssin :)

   Poista
  2. Emo on prinsessa myös luonteeltaan :) Joskus olen saanut kommenttia Kikin kanssa ulkoillessa, että "onpa siinä tytönnäköinen koira". Ja nyt niin onnellinen pennuista. Mua ihan surettaa jo valmiiksi, millainen suru hänelle tulee, kun ne lähtevät... Viime kerralla, kuulemma, Kiki oli pitkään allapäin ja etsi vauvojaan.
   Ventovieras on psykologinen trilleri, mutta hei, jos haluat, voin keksiä sulle jonkun teoksen, joka puhtaasti draamaa?

   Siilin eleganssi oli ihana, joten okei, nyt on motivaatiota Postimyyntilapset loppuun lukea. Kiitos :)

   Poista
 9. Kiitos paljon haasteesta, tartun tähän mielelläni. :) Ja erinomaisen kirjan olet minulle valinnut. Tiedätkin että olen vetkuttanut Lumen tajun lukemista jo aivan liian pitkään. Nyt aion sen vihdoin lukea! :) Alankin heti miettiä sinulle mielenkiintoista haastekirjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen, mie vähän arvelinkin, että tarvitset pientä tuuppausta Lumen tajun kanssa :D Anna mennä vaan, toivottavasti tykkäät!

   Ja jännityksellä odotat, millä vastahaastat mut :)

   Poista
 10. Haastoit minut lukemaan kirjan, jonka lukemista olen koko kevään suunnitellut, mutta suunnitelmien tasolle on vielä jäänyt. En siis ole Tuulen varjoa lukenut. Kiitos mielenkiintoisen kuuloisesta haastekirjasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Annami, jotenkin mulla on sellainen fiilis, että teos voisi olla sun näköinen! Ja jos innostut, Zafonilta löytyy neljä muutakin teosta. Kuitenkin, Tuulen varjo on häneltä The Kirja!

   Poista
 11. Ooh, ihanuuksia nuo koiravauvat <3 Hauskaa, että lukuhaaste elpyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annamille tosiaan kiitos tämän mielenkiintoisen haasteen elvyttämisestä :) Ne on varsinaisia rakkauspakkauksia <3

   Poista
 12. Voi suloisuus sentään!

  Ja lumen taju vei minut ihan mennessään! En ole oikein uskaltanut tarttua Hoegiin, vaikka kaksi kirjaa onkin hyllyssäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen Kirahvi, niinpä!

   Minut myös ^, ihan harmittaa, miten vähän Lumen tajusta lopulta muistan. Kuten jo aiemmassa kommentissa mainitsin, siinä on kirja, joka ansaitsisi ehdottomasti toisen lukukerran!

   Poista
 13. Möh mitä ihania palleroita! Ja ne kasvaa niin nopeasti, oma mäykkypentuni on nyt 10 kk mutta niin aikuinen jo. Se pennun tuoksu, oivoi... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pennuissa on kyllä jotain täydellisen ihanaa! Ja miten lyhyt se aika on, kun pikkuiset pieniä... <3

   Poista
 14. Voiko olla mitään koiranpentua suloisempaa? Puhumattakaan viidestä koiranpennusta. Lumen taju on suosikkejani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, no niinpä! :)

   Hienoa kuulla, että Lumen taju on sinullekin mieleinen.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥