tiistaina, lokakuuta 30, 2012

Päivitystä...Ryhdyinpä viimein tahkoamaan tuonne sivupalkkiin "salassa" seuraamiani blogeja. Sivut ovat muutenkin nyt vaiheessa, koittakaan kestää! Otan mielelläni neuvoja vastaan, onko nyt esimerkiksi liian iso fontti?!

Annika

13 kommenttia:

 1. Hihii;-) Olen koko päivän kurkkinut...:Palkki on hieno! Ja kiitos kunniasta saada olla mukana♥

  Minä olen jäävi sanomaan mitään fontin kokoon, sillä melkein kaikki blogit ovat minulle teksteiltään liian pientä lukea ja tummalla pohjalla olevat tekstit ihan mahdottomia, sillä silmät väsyvät niissä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Minun koneellani fontti näyttää kyllä aikas isolta, mutta no, ei tarvitse tosiaan tihrustaa :D

  Blogejen tekstejä voi suurentaa painamalla ctrl ja + yhtä aikaa, jos jossain näyttää olevan liian pieni teksti omille silmille.

  VastaaPoista
 4. Varmaan riippuu hieman koneesta, nimittäin minun koneella tuo fonttikoko näyttää ihan hyvältä (tai sitten minulla on vaan huono näkö ;)). Blogisi ulkoasu on muutoinkin kaunis ja ah, nuo kuvat! Hurmaavia! Ja kiitos ja kumarrus paikasta sivupalkissa.

  Asiasta ihan toiseen, tuli tuossa juuri mieleen, että kuulutko vielä kirjabloggaajien fb-ryhmään? Oletko edes halukas kuulumaan? :)

  VastaaPoista
 5. Leena, mie täällä taas sählään...:) Mulla on tapana itse istua nenä kiinni ruudussa kun lähinäkö niin onneton enkä "osaa" lukulaseja päätteellä käyttää. Nyt taisi fontti olla 16, kokeilen miltä 14 näyttää.

  Ole hyvä, toki olet mukana ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 6. Katri, kiitos tuosta vinkistä!! Mie kokeilen yhtä numeroa pienemmällä ettei ihan silmille hypi ;)

  Sinut liitän myös listaan, ja muita, kunhan kerkiän :)

  VastaaPoista
 7. Tuulia, voi kiitos ja ole hyvä!!♥ ♥ ♥ Mietin, onkohan tuo iso yläkuvakin jo liian iso. Jännä, että eri koneilla ulkoasu voi vaihdella.

  En ole varma olenko tuosta ryhmästä kuullutkaan... Toki olen halukas mukaan liittymään, kerro lisää :)

  VastaaPoista
 8. hyvältä näyttää ja jäin tutkimaan kirjojasi tuossa yläkuvassa (ihana kuva!) :D

  Ja mieluummin tosiaan isohko fontti kuin liian pieni. Minullakin on vaikeuksia lukea pientä fonttia, koska en yleensä jaksa käyttää rillejä koneella ;) Toki fonttikokoa voi lukija itsekin suurentaa/pienentää, kuten tuossa tulikin jo esille.

  Ja kiitos, että pääsin sivupalkkiin - ihana kuva!

  Ps. Terveisiä Pohjanmaalta - tulin tänne remonttia pakoon :D

  VastaaPoista
 9. Voin kutsua sinut fb:ssä ryhmään, mutta minun täytyy vaan löytää sinut ensin fb:stä. Laittaisitko minulle vaikka linkin sähköpostiini (lukutuulia@gmail.com) sinun fb-profiilistasi (ei blogin, vaan sinun), niin yritän lisätä sinut? Katsotaan onnistunko :D Voi olla, että minun tulee lisätä sinut ensin omaksi kaverikseni, jotta saan sinut ryhmään. Joten jos joku outo on lähettänyt kaveripyynnön, niin se olen sitten minä :).

  VastaaPoista
 10. Elegia, kiitos ♥ Sinun blogiasi vahdin haukan lailla, joten tottakai olet mukana :D

  Kiva kuulla, että fontti luettavaa ja ulkonäkö muutenkin miellyttää! Tuo on ihan randomina otettu tuo yläkuva. Mulla ei ole kirjat missään järjestyksessä, vaan niitä löytyy niin kirjahyllystä, kuin leveiltä ikkunalaudoilta. Mies tosin jätti yksi ilta mehulasin kirjahyllyn reunalle, mistä kuopus sen oli aamulla kipannut lattialle... Eipä siinä mitään, mutta mehua oli levinnyt myös kirjoille! Arvaa raivosinko!

  Mukavaa kuulla, että sinäkin Suomessa!

  VastaaPoista
 11. Minäkin kannatan mieluummin liian isoa kuin pientä fonttia, täällä fontti on ihan sopiva ja muutenkin ulkoasu näyttää hyvältä :)

  Oi, kiva kun pääsin sinun wall of fameen ;)

  VastaaPoista
 12. Villasukka, kiitos ♥

  Tottahan toki olet mukana :)

  Lisäilen vielä blogeja mutta tuo http://weheartit.com/, mistä kuvat otan, ei ole suvainnut tänään taas pelittää...

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥