torstaina, tammikuuta 17, 2013

Valkoista viikonloppua!



Auringon säteet paljastavat nurkissa piileskelevät pölypallot ja kadun likaamat ikkunat, mutta siitä viis, nautitaan nyt kaamossikkuraisin silmin valosta! Me lähdemme extemporereissulle viikonlopuksi ja bloggaamisriippuvainen puoleni jo hätäilee rästiin jäävistä postauksista...

Ensi viikolle siis siirtyy juttu Jennifer Worthin ihanasta Hakekaa kätilö! -teoksesta. Kirjassa Jennifer kertoo kätilön työstä 50-luvun Lontoossa, köyhyyden keskellä elävistä perheistä, joissa ihan normilapsiluku ylittyy kymmenellä. Kirjasta kiinnostuneet, muistakaa BBC:n sarja, joka alkaa TV1:ssä helmikuussa.

Call the Midwife, BBC
Juuri julkaistu Milja Kauniston Synnintekijä taas vie minut syvälle 1425-luvun Pariisiin ja teoksen myötä pääsen aloittamaan mielenkiintoisen Kiinteistöhaasteen. Näihin palaamme myöhemmin.

Pidemmittä puheitta toivotan kauneutta ja kirjoja viikonloppuunne!

♥ Annika

Etsi kuvasta koira :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos samoin sinulle♥

  Luojalle kiitos kaamoksesta, joka antaa meille luvan vielä vain olla...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Leena! ♥

  Lisääntyvässä valoisuudessa on meille kaamokseen tottuneille omat haasteensa.

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa! Koirasta näkyy kolme mustaa pistettä..

  VastaaPoista
 4. Hmm... Synnintekijä löytyy minultakin kirjahyllystä, pitäisiköhän tarttua? En ole jaksanut edes takakansitekstiä lukea vielä... Kätilö-kirjakin alkoi kiinnostaa nyt himpun verran enemmän...

  Ja arvaa mitä! En tietenkään löytänyt Yömyrskyä omalta hyllypaikaltaan, ja jouduin laittamaan sen varaukseen. Kirjastohenkilökunta on sen kuitenkin ilmeisesti löytänyt, koska viestiä pukkasi tänään. Ehdin tosin hakea kirjan vasta ensi viikon alussa:D Mutta nou hätä, edelleen uskon ehtiväni lukemaan sen hyvin loppukuusta:)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa extreme-viikonloppua! Auringon ilmestyttyä hengitys kulkee kevyemmin.

  VastaaPoista
 6. Kirjanainen; kiitos! Koiruus taitaa löytyä nykyään jokaisesta "muuta" -postauksestani. :)

  Cheri, kiitos sinullekin! Ihan totta, valon lisääntyminen voi myös helpottaa.

  Sonja, Kätilö -kirja oli ihan huippu, jos vaan aihe yhtään kiinnostaa, suosittelen!

  No voi harmi, kun jouduit Yömyrskystä varauksen tekemään. Mulle kävi taas Synnintekijän kanssa vähän samat. Luulin saavani sen jo ennen reissuun lähtöä, mutta eipä kirja mukaani ehtinyt. Otin sitten Theorinin tänne matkaseuraksi. Kerro kun pääset teoksen kimppuun, eihän se niin justiin ole, jos himpun eri aikaan kirjaa aloitellaan :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥