lauantaina, toukokuuta 04, 2013

Kuvauksia


Heippa! Olen niin täpinöissäni uudesta järkkäristä, etten ole ehtinyt edes lukea! Jonkinlainen lukujumi vaivaa ihan muutenkin. Aloitan kirjan, jätän kesken. Tuskailen. En jaksa keskittyä. Tämänhän piti olla takuuvarma tapaus ja en pääsekään juonesta kiinni, en sitten millään. Odotan paria uutuutta, saan ne, kiinnostus lopahtaa.


Ehkäpä nyt on vain aika nauttia auringosta, siitä että kelit tuntuvat viimein lämmenneen



Ja uusista hiuksista - enää ei synkistellä mustissa




Vaikka toisaalta, mihinpäs pinttynyt lukutoukka kirjapinoistaan pääsisi



Syömään!

Valokuvaaminen on ollut pienen (pitkän) ikäni välillä löyhemmin, välillä tiiviimmin mukana seurannut harrastus. Kunnon kameroista olen vain haaveillut, mutta nyt ihana mieheni päätyi viimein hankkimaan varsin messevän järkkärin. Ainakin minun vaatimattomista lähtökohdistani katsoen. En aio muuttaa blogia lukupäiväkirjasta mihinkään, mutta kuvia täällä tulee jatkossa vilisemään varsin vilkkaasti.

Lämpöistä ja jumitonta viikonlopun jatkoa!

♥ Annika

32 kommenttia:

  1. Nautihan! Ihania kuvia ja vielä uusi kamerakin. Ei ihme, ettei lukeminen maita. Ja Adichien jälkeen en sitä ihmettele laisin. Mutta sinulla näyttääkin olevan seuraava Adichien kirja jo odottamassa...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen Kirahvi, enhän minä voinut jättää Adichietä kirjastoon :)

      Kuvaamiselle on aivan toinen motivaatio nyt, kun on paikko missä näitä jakaakin. Leppoisia kevätpäiviä sinulle!

      Poista
  2. Hoo, vietähän hauskoja kameroimishetkiä! :)
    Ihana kuva suloisesta auringostanauttijasta <3

    Mulla on myös vähän keskittymiskyvyn puutetta havaittavissa. Kesken on tällä hetkellä seitsemän kirjaa ja jonossa noin 30, joista kaikki muka haluaisin lukea heti, mutta en pysty niihinkään keskittymään tarpeeksi. Ehkä se on tämä kevät ja jääkiekon MM (jota en kyllä jaksa edes katsoa, kun alkaa väsyttää ennen ensimmäistä erätaukoa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija, varmasti! Motivoi lähteä lasten kanssa (lähinnä kuopuksen, isot eivät enää "kehtaa" mamman kanssa näyttäytyä :) ulkoilemaan, kun voi napsia kuvia siinä samalla. Olen jo pitkään bongaillut valokuvauksen aiheita, nyt oikein syyhyää päästä näitä toteuttamaan!

      Keskittymiskyky ja väsymys kulkevat valitettavasti käsikädessä, ja ainakin itse olen keväisin melko poikki. Onneksi kroppa tuntuu pikku hiljaa valoisuuteen tottuvan, eli pahin taitaa olla takana.

      Poista
  3. Mulla vaivaa bloggausjumi, tuntuu ettei luetuista kirjoista keksi yhtään sanottavaa. Lukea kyllä jaksaisin, vaikka koko ajan :D Täytyy pistää kevään piikkiin, ihan kaikki epänormaalit asiat... ;D

    Onnea uudesta kamerasta, kuvausintoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Pia! Ja tsemppiä bloggaukseen, kyllä nämä jumitukset yleensä ohimeneviä ovat :)

      Poista
  4. Minä olen huomannut, että taidan lukea kaikista vähiten keväällä. Ensin on kiireitä (koulu ja työ), ja sitten kun on aikaa, niin tekeekin mieli kirmailla jossain ulkona auringossa. Kesällä ilmeisesti aurinko jo kyllästyttää kun silloin ehtii lukea ;) No joo, mutta hyvähän se joskus on vähän muutakin puuhailla.

    Ja iloisia kuvaushetkiä! Uusi kamera on aina ihana, ja saahan sillä kivempia kuvia kirjoistakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Katri! Kuten Valkoiselle Kirahville kommentoin, kuvaaminen on nyt entistä rattoisampaa, kun on paikka jossa niitä myös jakaa. Jos hurjaksi heittäydyn, laitan vielä pystyyn sisustusbloginkin :)

      Ihan totta, kun nyt on päästy kevätväsymyksen pahimmasta piikistä ja valoon totuttu, ja sitten kun vielä pahin huuma laantuu, jaksaa taas paneutua kirjoihin. No, itse asiassa kyllä mä jo tänään luen. Dekkarit menevät aina alas :)

      Poista
  5. Ihania kuvia, ja varsinkin tuo kolmannen kuvan mussukka! <3 :) Kamera on ehkä maailman paras keksintö heti kirjapainokoneen jälkeen. <3 Joten onnea uuden järkkärin selvästikin onnelliselle omistajalle!

    Lukujumi vaivaa täälläkin aina välillä, silloin pitää vain hetken verran tehdä jotain ihan muuta tai lukea joku totaalinen nollauskirja (esim. hömppä sopii siihen tarkoitukseen mainiosti) ja eipä aikaakaan kun se taas jo menee ohi. Minullakin lukeminen on ollut nyt vähän tavallista hitaampaa, mutta totaalijumia ei ole kuitenkaan tullut, mikä on kiva juttu. :)

    Ihanaa lauantai-iltaa ja aurinkoista huomista sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sara, hän on niin kuvauksellinen <3 Toistaiseksi ainakin oikein poseeraa kun jossain kamera vilahtaa. Saa nähdä missä vaiheessa iskee kyllästyminen, nyt kun miehenikin innoistui kuvaamisesta, täällä enää muuta tehdäkään :)

      Minulla dekkarit toimivat yleensä aina jumin tappamiseen, ja tuskailin kun en ihan heti keksinyt hyvää jännäriä juuri tähän rakoseen. Mutta kirjahyllyn tarkempi tutkiminen tuottikin toivottuja tuloksia...

      Voi sitä samaa sinulle, Sara! Olet todella mielessäni, mailaan sulle pian <3

      Poista
  6. Ooh, uudet hiukset, kauniit! Minä olen synkistellyt mustassa/tummassa tukassa... hetkinen... kohta seitsemän vuotta putkeen. Oikeastaan melkein koko aikuisikäni; muutamaan otteeseen on ollut vaalempi tai punaisempi. Musta on vaan mun juttu... Näytän ihan typerältä alkuperäisessä vaaleassa (lue: melkein harmaassa.) =D

    Ja kukkia! Ihania!

    Kyllä se lukujumi sieltä aukeaa... =D Hauskoja kuvaushetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irene, mulla alkaa jo ikä kolkuttelemaan, tuntuu että musta vanhensi niin paljon. Ja sekin, että musta oikein korosti kalpeaa naamani, enkä halua näyttää gootilta :) Mutta kelle sopii, sille sopii! Olisipas kiva nähdä kuvasi.

      Huomasitko, yhdessä kukassa oli mehiläinenkin :D Se painoi mokoma niin piiloon, etten saanut oikein kunnon kuvaa, jossa olisi näkynyt kokonaan.

      Suloista viikonlopun jatkoa sulle!

      Poista
  7. Kivaa, uusi kamera. Pirteitä kevätkuvia! Iloa kuvauksiin. Lukuhalut varmasti palaavat. Mulla on kirjoittamisen kanssa nyt vähän samankaltainen vaihe...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmi-Maaria, kiitos! Näitä vaiheita tulee ja menee. Tuntuu, että kevät on levotonta aikaa vähän joka suhteessa. Toivon pikaisia kirjoitushalujen palaamisia! Itse nujerran jumin hyvällä dekkarilla.

      Poista
  8. Todella kiva tuo uusi tukkasi! :) Välillä itsekin haaveilen vaaleista raidoista mutta kasvivärjäyksen huono puoli on, ettei sitä voi vaalentaa.. Minullekin kevät on lukemisen suhteen hiljaisempaa aikaa. Vaatii todella vetävän kirjan että malttaa keskittyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihi nainen, miekin tykkään :) Mustaa ei saa pois ilman tyjyä värinpoistoa, mutta toteutettiin astetta vaaleammaksi siirtyminen nyt raidoin, jotta muutenkin pörröinen hius ei rasittuisi liikaa.

      Ihan totta, kyllä tarpeeksi vetävä kirja aina maistuu. Yhtään vaativampaa en nyt jaksa.

      Poista
  9. Onnea uudelle kameralle! Tuo ylimmäinen kuva on kaunis ja siinä on ihana valo, pieni pipopääsi siellä on suloinen ja uusi tukkasi on hieno. Hyvä väri!

    Minulla on nyt Adichieta lukulistallani. Purppuranpunaiseen hibiskukseen aion tarttua mitä pikemmiten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista Katja :) Nyt täytyy vain vierailla toisten kuvausta harrastavien blogeissa usein, että saisin vinkkiä eri tekniikoista ja kuvakulmista :)

      Aloitin jo Adichien ja huomasin, etten yksinkertaisesti ole novellinaisia. Joten omasta puolesta liputan edelleen PH:n puolesta!

      Poista
  10. Onnittelut uudesta kamerasta! Hyvät välineet antavat harrastukseen potkua! Joskua on ihan hyvä pitää lukutaukoakin, maistuu sitten taas paremmalle paaston jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Cheri!

      Tuo on ihan totta ^, arvaa onko nyt suuremmat motivaatiot lähteä kuvailemaan järkkärillä kuin kännykameralla :)

      Poista
  11. Ihania kuvia ja olen iloinen, kun laitat niitä tänne blogiisi meillekin näytille! Rakastan kuvien katselemista :) Uudet hiuksesi ovat ihanan pirteät, tykkään kovasti punertavasta ruskeasta - se sopii sinulle hyvin! Varmasti mustakin sopii, mutta vaihtelua vaihtelua ;) Itse juuri harkitsen tukan pätkäisemistä ja mustaksi muuttumista :D

    Suloinen pieni tirkistelijä aidan takana ja nuo tumput ovat aivan ihanat - saisikohan niitä aikuisten koossa... ;)

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Elegia <3

      Miekin tykkään, niin kamerasta kuin uusista hiuksista :) Jopa mieheni on aivan innostunut kuvailusta. Illalla meinasi lähteä kokeilemaan pimeällä kuvaamista, ja tietysti haaveilee jo kaiken maailman ekstrajutuistakin kameraan...

      Sinulla on niin kuvaukselliset kasvonpiirteet, että varmasti sopisi lyhytkin hiusmalli! Mulla on melkein aina ollut lyhyt/puolipitkä, eli nyt päätin kerrankin vain antaa kasvaa.

      Itse asiassa noita tumppuja oli myynnissä myös aikuisille, tosin valkoisina ja kissankorvilla. Ja olihan mun sellaiset saatava :D

      Sitä samaa <3

      Poista
  12. Kamera on hieno ostos, Annika..:))
    Varsinkin blogissa kuvat ovat 'must', ja hyvällä kameralla saa hyviä kuvia kun osaa kameraa käyttää!

    Itse en enää haaveile järkkäristä, kun en ole sellaiseen tutustunut nuorempana, saa tavallinen turistikamera riittää...
    Leppoisaa sunnuntaita, Annika, ja kiitos postauksesta.<333333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, Aili-mummo! Hyvin sitä pärjää perinteiselläkin kameralla, pääasia, että kuvausintoa riittää. Omat taitoni ovat vaatimattomat, mutta
      jospas sitä sitten ajan kanssa kehittyy :)

      Kaunista sunnuntaita sinulle <3

      Poista
  13. Keväisiä kuvia <3 Ja keväisen pirteä tukka! :)

    VastaaPoista
  14. Hienoja kuvia! Kunpa minullakin olisi tuollainen kamera! Ja kiva uus tukka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tuulia <3 Kyllä mekin kameran hankkimisen kanssa pitkään jaahattiin, mutta uskoisin sille nyt olevan käyttöä. :)

      Poista
  15. Oi mitä kuvia! Varsinkin mahdollisuutta noihin lähikuviin kadehdin, aivan upeita! Kiva, jos joskus panet blogiin kuviakin, vaikka kirjat pääosassa toki ovatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vera, kiitos sinullekin <3 Minä olen aina ihastellut tarkkoja lähikuvia, nyt en malttaisi oikein muunlaisia ottaakaan...

      Itselläsi on aina niin ihanat blogikuvat :)

      Poista
  16. Voi Timppa Timppa, yllättänyt sut kunnolla ;) Millainen järkkäri? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä ;) Nikon se on merkiltään, muuta en osaa sanoa :D Näet sitten, kun nähdään! Tulee hyviä kuvia Kikin pennuista.

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! ♥